OVER ONS

Hallo daar, mijn naam is Karolina!

Sommige mensen noemen mij graag Karo, Lina of Karolien.

Ik ben een jonge vrouw die leeft met de toewijding om mijn ware en puurste zelf te vinden en te zijn. Tijdens deze zoektocht heb ik psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Leuven, Maastricht en Sevilla. Ik kan mezelf nu klinisch en neuropsycholoog noemen. Sinds 2019 ben ik ook begonnen aan een 4 jarig postgraduaat.

 

De hobbelige weg die het leven noemt

Vanaf heel jonge leeftijd begon ik mezelf zoveel vragen te stellen en ik ervoer zoveel gevoelens en emoties, sommige aangenamer dan anderen. Mijn leven werd gekenmerkt door angst om mezelf te zijn. Ik werd verscheurd tussen wat mijn omgeving tegen me zei en wat goed voelde voor mezelf. Mijn grootste angst was (en soms is dat nog steeds), om te falen en niet begrepen te worden.

 

De roep van de natuur

Een paar jaar geleden was er een belangrijk keerpunt in mijn leven. Mijn lichaam werd erg ziek en het gedrag van mijn dieren maakte heel duidelijk dat ik moest stoppen met deze waanzin en een andere richting moest inslaan. Ik begon te luisteren naar wat de natuur zei en wat goed voor mij voelde.

 

Levenslange uitdaging

Ik werd en wordt nog steeds 100% uitgedaagd om te luisteren naar mijn instinct, intuïtie, ziel, gevoel en aard … Dit is natuurlijk een levensproces.

 

Vallen en Opstaan

Mijn lichaam en geest kunnen nu op een andere manier naar falen kijken: ik weet dat als ik faal, ik erachter zal komen wat het volgende beste ding voor mij is. En eigenlijk bestaat falen niet. Ik moet mijn geest elke dag opnieuw en opnieuw herinneren, dat alleen Ik het gevoel van falen kan hebben als ik niet op het leven vertrouw.

 

Aarde school

Het heeft me 30 jaar gekost om te accepteren hoeveel ik voel, zie en denk. Het is iets waar ik continu aan werk. Op dit moment weet ik dat een grotere kracht dan ikzelf mij leidt. Ik noem het natuur. Het zit overal om ons heen. Sommige dagen voelt het alsof het mijn beste vriend is en andere dagen heb ik het heel moeilijk om te begrijpen waarom dingen gebeuren.

 

De stroom van Find Yourself 

De vibes die je voelt in de ‘Find Yourself Academy’ zijn verweven met mijn eigen ontwikkelingstraject, met de ervaringen van mijn leraren, zowel op twee benen als op vier benen. Ze herinnerden me er herhaaldelijk aan dat de geheimen van het leven, de mooiste en grootste geschenken van het bestaan, vaak op de rug van een zwart paard werden gepresenteerd. Een ereboog voor Guapo, mijn paard, een van mijn grootste leraren in het leven.Ik ben niet Eckhart Tolle, Oprah Winfrey of Gizem Kuru. Ik ervaar nog steeds onzekerheid en ik heb nog een enorme hoeveelheid te leren. Moeten we dat niet allemaal?

 

Dit is wat ik zeker weet: 

  • ‘Leven in echte verbinding met mezelf is mijn brandstof.’
  • ‘Dingen in het leven leiden me naar de allerbeste momenten. Elke beslissing die mij heeft verrijkt, is van binnenin gekomen om eerst naar die innerlijke stem te luisteren! ‘
  • ‘Uiteindelijk gaat het allemaal om overgave.’ •      We hebben slechts twee opties in het leven: Ja, ik vertrouw of Nee, ik vrees.
  • ‘Ik ben hier om mensen te triggeren om zich met zichzelf te verbinden en bewust te leven.’

 

WAT IK DOE

Wanneer je deze website bezoekt, vraagt ​​u zich natuurlijk af wat het nu net is dat ik doe. Voor mij is dit het moeilijkste deel, want het in woorden uitdrukken is echt een uitdaging voor mij. Het werk dat ik doe heeft zoveel te maken met energie en vibes en dit is moeilijk in woorden te vertalen. Ik wil graag vermijden dat je jou talent voor ‘automatisch inlijsten’ gebruikt om me in een doos te plaatsen waar ik misschien nooit uitkom. Dit moet ik loslaten. Ik kan wat ik doe samenvatten in vier regels:

• Ik trigger mensen zichzelf te zien en te voelen

• Ik werk samen met paarden

• Ik pas de natuurwetten toe

• Ik schrijf

Wil je meer weten over de ‘Find Yourself’ academie?

Klik op het menu ‘MENSEN’, ‘PAARDEN’ & ‘BLOG’.

Wees welkom en word lid van de ‘Find Yourself’ academie!