HOME

Welkom bij de ‘FIND YOURSELF ACADEMY’ die toegewijd is aan het verhogen van het menselijk bewustzijn en echt geluk door interactie met andere mensen, paarden en de natuur.

Waarom ben ik tot dit punt gekomen?

De meeste mensen zijn vergeten met de natuur te leven.
Wat bedoel ik met de natuur?
De natuur is overal om ons heen: het is de energie die om ons heen dwaalt, het is het hart van een voorbijganger, het is mijn paard, het is de vibratie die we kunnen voelen, … Uiteindelijk is alles de natuur.
Het belangrijkste om te erkennen is dat de mensheid de natuurwetten opnieuw in hun leven moet integreren.

 

Hoe ben ik hier terecht gekomen?

Ik gebruik geen moeilijke technieken. Door veel vallen en opstaan, leerde het leven me iets dat ik Nature CODE © noem (2018 Karolina Nelissen all rights reserved) Ik ontwikkelde een manier van denken, voelen en leven, die in volledige vrede is met alle elementen op aarde. Het is een code met alle belangrijke natuurwetten samengevat. Eigenlijk ben ik hier niet de ontwikkelaar van. Ik ben de vertaler. Het bestond al vanaf de eerste seconde dat de aarde was ontstaan. Ik kon dit nogmaals omarmen dankzij mijn paard Guapo en alle repetitieve conflicten in mijn leven.

 

Academie & psychologie

Ik heb zoveel jaren gestudeerd en geprobeerd alles wat ik weet te combineren. Ik realiseerde me dat het leuk is om zoveel kennis te hebben, maar uiteindelijk komt het neer op simpliciteit. We zijn allemaal individuen met onze eigen energie die op elkaar inwerkt. Leren hoe je terug kunt gaan naar je instinct en je intuïtieve gevoel zullen je helpen om het simpel voor jou te maken.
Psychologie en spiritualiteit hoeven niet moeilijk en overweldigend te zijn. Helemaal niet! In feite, als het zo voelt … is er iets mis. Laten we terugkeren naar het eenvoudige.

‘Laat het leven je grootste leraar zijn.’

 Find Yourself